Saturday, December 12, 2009

Mengapa Anda Mesti Memilih Ads4Bucks?

Mengapa Anda Mesti Memilih Ads4Bucks?

Anda tidak MENJUAL PRODUK, tiada YURAN/CAJ BULANAN, tak payah susah2 nak MANTAIN dan yang penting sistem ini MURAH,MUDAH DAN MAMPU untuk anda sertai

HANYA RM210 !!!

Anda tidak akan jatuh MUFLIS dengan modal RM210 tetapi jika anda tidak mencuba anda tergolong dalam 98% masyarakat Malaysia yang tidak mahu mengeluarkan duit untuk memajukan DIRI.Belum cuba belum Tahu,Kalau tak cuba mana nak tahu....


Sekiranya ANDA menyertai program ini, selain peluang memperoleh pendapatan 5 angka sebulan.anda juga layak untuk mendapat berbagai faedah lain..

# BONUS 1 - Kad Bio-Energy ( Harga RM200 )Kad Bio Energy merupakan sebuah kad yang dapat membantu untuk meningkatkan tahap kesihatan anda. Dengan menggunakan nano teknologi, kad ini mengandungi serbuk bio seramik yang menghasilkan Far Infra Ray (FIR). Berikut ialah kelebihan-kelebihan Kad Bio Energy :
-Melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.
-Meringankan stress serta kelesuan badan.
-Meningkatkan kecergasan serta tenaga.
-Efektif untuk membunuh bakteria.
-Mengaktifkan molekul air minuman.
-Mengaktifkan molekul air di dalam tubuh badan.
-Menghilangkan bau yang kurang enak.
-Membantu mengekalkan kesegaran bahan makanan di dalam peti sejuk.
-Boleh membantu meringankan kesakitan seperti sakit kepala, sakit otot serta sakit belakang.
-Membantu tumbesaran bunga-bungaan, sayuran serta tumbuhan.

Cara menggunakan kad ini ialah dengan meletakkan kad ini di dalam poket kemeja, poket seluar, baju dalam dan tempat yang berhampiran dengan tubuh badan anda. Boleh juga direndam di dalam air kosong selama 15 minit dan air tersebut hanya perlu diminum.


# BONUS 2 - BLOG & SUB-DOMAIN ( Harga RM100 )

Jadikan blog ini sebagai blog peribadi anda. Secara tidak langsung anda boleh mempromosikan perniagaan ini pada blog anda. Saya akan menunjuk ajar cara untuk anda membangunkan blog ini.


# BONUS 3 - SISTEM SMS BLASTER ( RM300-RM1000 )


'Sistem SMS Blaster' ini digunakan untuk menghantar satu mesej kepada beribu-ribu nombor. Ia merupakan sebuah medium atau tool pemasaran yang sangat efektif dalam sesebuah perniagaan. Sistem ini juga digunakan oleh syarikat gergasi telekomunikasi dalam negara seperti Celcom, Maxis dan Digi.

# BONUS 4 - PENGIKLANAN PERCUMA ( RM50-RM100 )


Sistem ini diberi percuma setelah menjadi ahli Ads4bucks! Anda dapat mengiklan di sini tanpa had direktori. Beriklanlah sebanyak mana pun direktori yang anda ingini! Beriklanlah apa sahaja produk yang anda inginkan.


# BONUS 5- 500 KOLEKSI EBOOK ( >RM500 )


Anda juga akan mendapat sebuah 'library' ebook. Ratusan ebook mengenai perancangan perniagaan boleh anda muat turun secara percuma! Terdapat juga panduan perniagaan yang disediakan khas oleh Ads4bucks. Harga kesemua ebook ini tidak ternilai.Memang amat berguna.


Saya yakin anda pasti teruja dengan tawaran produk yang bakal anda peroleh apabila menyertai kami. Hanya dengan bermodalkan RM210 untuk GOLD BUCK PLAN anda memperoleh produk-produk yang bernilai mencecah RIBUAN ringgit.

Bagaimana pula dengan pulangan pendapatan jika anda dapat mempromosikan bisnes ini kepada rakan-rakan anda, jiran-jiran anda, kenalan internet anda, saudara-mara anda atau sesiapa sahaja di seluruh dunia.# MARKETING PLAN - GOLD BUCK PLAN
BONUS 1 - DIRECT SPONSOR ( RM50 ) : A1 X B1 X C1 = RM150.00

BONUS 2 - LEVELING ( RM44.00 + RM25.00 ) : A1 + B1 + C1 = RM69.00

BONUS 3 - PAIRING BONUS ( RM20.00 ) : RM20 X 2 Pair = RM40.00

BONUS 4 - DATA ENTRY (RM10) : RM10 X 3 = RM30.00

TOTAL = RM289.00

( Pendapatan Sehari jika anda membuat 3 tajaan..Dah pulang Modal..anda boleh stop kalau anda mahu..tetapi jika anda teruskan..pendapatan anda akan terus menerus meningkat.Usaha Tangga Kejayaan)

Mudah Bukan???
Dengan hanya bermodalkan RM210!!!

Ia mampu mengubah masalah kewangan anda!
PASTI ANDA TERUJA DENGAN PLAN PEMASARAN KAMI
MULAKAN LANGKAH BIJAK ANDA SEKARANG

ANDA TAK PERLU BERHUTANG, MEMINJAM ATAU GUNA KREDIT KAD
UNTUK KELUAR MODAL MEMULAKAN BISNES ADS4BUCK INI
.

Sebab? Saya mahu anda BUAT DUIT bukan tambah BEBAN HUTANG anda !!!

Mana mungkin anda dapat pendapatan LUAR BIASA kalau masih suka dengan “ALASAN BIASA”


Jangan Tunggu Lagi.
Sertai kami sekarang!!
!

DAFTAR SEGERA DI SINI

No comments: